home > Bezorging Skip en Coco

Bezorginformatie

Bezorging

Als je je kaarten op een werkdag voor 18.00 uur bestelt en betaalt worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. In de regel ontvang je je bestelling dan de volgende dag. We zijn daarin wel afhankelijk van PostNL. Bestellingen die je in het weekend voor zondag 15.00 uur doet worden zondag nog verzonden en kan je dus maandag je bestelling al binnen krijgen.

Let op: voor (goud)foliekaarten gelden aangepaste bezorgtijden

Levertijd + 1 werkdag. De levertijd van foliekaarten is iets langer omdat het procedé langer is dan bij kaartjes zonder foliedruk. Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit betekent dat we met de volgende verzenddagen werken: Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur besteld, maandag gedrukt, dinsdag verzonden. Je ontvangt na het overdragen aan PostNL de track&trace code.

  

Verzendkosten

In Nederland en België zijn de verzendkosten boven een bestelling van 25 euro gratis. Voor andere landen binnen de eu wordt een toeslag van 3,50 gerekend.

 

Bezorging buitenland

Verzending binnen Nederland en naar België is vanaf 25 euro gratis. Verzending daarbuiten heeft boven de 25 euro een toeslag van €3,50. Voor verzending naar Zwitserland of Noorwegen moet er even contact met ons worden opgenomen.

 

Niet thuis wanneer pakket wordt bezorgd

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Als er niemand thuis is wordt het pakket soms bij buren bezorgd of wordt er de volgende dag een nieuwe afleverpoging gedaan. Is er dan nog niemand aanwezig kan het pakket bij een afhaallocatie worden afgeleverd. Je kan je pakket volgen met de Track & Trace die je krijgt. Na een eerste afleverpoging die mislukt is kan je via track & trace kiezen voor aflevering bij een afhaallocatie. Dit is vaak een winkel, dus let op openingstijden.

 

Kaarten niet op tijd bezorgd

Wij maken voor verzending gebruik van PostNL in Nederland en bpost in België. Als het pakket niet op tijd geleverd vul dan het contactformulier in of bel of app ons via 06 20 70 43 92. Wij gaan dan meteen achter je pakket aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

 

Levertijd België

De levertijden voor proefdrukken in België zijn iets anders dan in Nederland.

Proefbestellingen en bestellingen met minder dan 20 kaarten

Proefbestellingen en bestellingen met minder dan 20 kaarten worden in België binnen 7 dagen geleverd. Wanneer je de bestelling vóór 18.00 uur doet, worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Dat houdt in dat we de bestelling aan PostNL geven. In België wordt dit overgedragen aan bpost die de bestelling binnen 7 dagen bij je aflevert. Wij hebben hier helaas geen invloed op.

 

Bestellingen België met meer dan 20 kaartjes

Bestel je meer dan 20 kaartjes, dan wordt de bestelling met de pakketpost meegestuurd. Als je de kaarten op een werkdag voor 18 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en aan PostNL overgedragen. PostNL bezorgd het pakket zelf bij op het door jou opgegeven adres. Dat is vaak al de volgende dag.