home > Corona update

Corona update

Corona update

Hier vind je updates over Skip & Coco in deze nare Coronatijd.

• Onze drukkerij is gewoon open en we volgen hier de strikte maatregelen opgesteld door het RIVM zodat we voor een veilige en hygiënische werkomgeving zorgen.

• Het is op het moment extra druk bij PostNL door meer online bestellingen en de extra voorzorgsmaatregelen, hierdoor kan bezorging soms wat langer duren. PostNL doet zijn uiterste best om alles zo snel mogelijk te bezorgen. Lees hier meer informatie over de reguliere levertijden en hier meer informatie van PostNL .

• Heb je al trouwkaarten of andere uitnodigingen besteld en kan dit niet doorgaan? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

• De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans nihil is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken.

• We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over heb. Stuur bij vragen gerust even een mailtje naar info@skipencoco.nl en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke periode!

Laatst bijgewerkt op 27 maart 13.49 uur.