home > Garantie

Garantievoorwaarden

Skip & Coco garandeert een 100% kwaliteitsgarantie op al haar leveringen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent over de door ons geleverde producten.

Milieu
Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Wij hebben heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening.

Niet tevreden?
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of het door ons geleverde product, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan via e-mail (serviceteam@skipencoco.nl). Wij zullen er alles aan doen om jouw vraag of klacht binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

Eigen verantwoordelijkheid
Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is Skip & Coco niet verantwoordelijk.

Verzending
Voor de verzending van de enkele wenskaarten en de pakketjes met kaarten, maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Deze postvervoerder draagt de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter heeft Skip & Coco geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

Klachten over verzending
Een klacht over de bezorging van je bestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: http://www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging/

Tips, advies en vragen
Heb je tips voor ons, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een mail naar serviceteam@skipencoco.nl