home > Hoe het werkt

Zo maak je een geboortekaartje bij Skip & Coco

Stap 1 | Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je al een account hebt.  Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt...

Stap 2 | Kies een kaartje

Loop door de verschillende collecties en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met ontwerpen en aanpassen beginnen.

Stap 3 | Pas je kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.

Tip: Heb je de achtergrond per ongeluk verschoven, ga dan op de achtergrond staan en druk dan op de knop uitvullen, dan verspringt hij weer naar oorspronkelijke positie.

Stap 4 | Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je je keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5 | Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage

 • Proefdrukje kunt een proefdruk van je kaartje laten maken. Geef aan op welk papier je je kaartje wilt laten drukken.
  Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren.
  Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.

  Tip: Maak van tevoren een proefdruk van je ontwerp. Voor €1,00 inclusief postzegel kun je een van tevoren proefdruk bestellen. Dan weet je hoe de kaart en papiersoort  ‘in het echte’ er uitziet en kan je na de geboorte van je kindje alleen de datum en geboortegegevens aanpassen op de gekozen ontwerp en de kaartjes direct bestellen. Je hebt ze zo de volgende dag in huis!

   
 • Enveloppen vooraf: enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je vast van een adres kunt voorzien. Je enveloppen liggen dan al klaar ten tijde van de geboorte. Veel mensen vinden dat praktisch.
   
 • Kaarten bestellen: je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres aan waar je je kaartjes wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in je wilt bestellen en op welk papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Stap 6 | Bestel je kaartjes

De laatste controle. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 7 | Betaal je kaartjes

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor je gedrukt.

Tip: voor €1,00  kun je een proefdruk maken van je ontwerp.  Op die manier kun je eerst je kaart controleren voordat je een oplage laat drukken.


Alle kaartjes vóór 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt én verstuurd! (m.u.v. het weekend en feestdagen)