home > Papiersoorten

Je geboortekaartjes bij Skip & Coco kun je laten drukken op 5 papiersoorten

Keuze uit maar liefst 5 mooie

papiersoorten


Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 5 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling.
Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwaliteit. Als je een proefdruk aanvraagt, krijg je van alle papiersoorten een gratis monstertje erbij!

Silk MC
Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlakte. Wij gebruiken de 350 grams variant waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

Natuurkarton
Wil je een stevig kaartje maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze. De 340 grams variatie is lekker stevig en wordt voor geboortekaartjes het meest gebruikt.

Parelmoer
Wil je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen bij kaartjes van 13 x 13 centimeter en € 0,45 voor kaartjes van 11 x 17 centimeter.

Oud Hollands
Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit is off-white papier (gebroken wit, niet 100% wit). Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de meer traditionele kaartjes. Ook dit is een duurdere papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen bij kaartjes van 13 x 13 centimeter en € 0,45 voor kaartjes van 11 x 17 centimeter.

Fotokaart
Met deze papiersoort maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking.

Papiersoorten voor foliekaarten

Voor onze kaarten met goudfolie, zilverfolie en koperfolie kan je kiezen uit 2 mooie luxe papiersoorten. In de prijscalculator op de detailpagina van jouw kaartje naar keuze kun je de totaalprijs voor jouw kaartjes uitrekenen.

Coated karton
Dit is onze meest gekozen papiersoort voor foliekaarten. Een gladde, stevige papiersoort met een silk toplaag aan beide zijden van je kaartje, 300 grams.

Linnen
Een stevige papiersoort met structuur, Dit is een luxe papiersoort waar we een toeslag voor rekenen, 350 grams. Let op: niet geschikt voor volle kleurvlakken zoals een donkere achtergrond.

 

TIP! Bestel een proefdruk en we sturen automatisch van alle papiersoorten een gratis monstersetje mee!